Veszprémi Szakképzési Centrum

SZC logo
 • Intézményeink
 • Hírek
 • Galéria
 • Közérdekű adatok
Széchenyi 2020

Hírek


2023. okt. 2.

  Megújult a sportpálya Veszprémi Szc Táncsics Mihály Technikumban

  A Magyar Diáksport Napján birtokba vettük a Veszprémi SZC Táncsics Mihály Technikum megújult sportpályáját.

  Megújult a sportpálya Veszprémi Szc Táncsics Mihály Technikumban

  A nyári tanítási szünetben 4 iskolánkban közel 800 millió forint értékben zajlottak felújítási munkálatok. A Táncsics Mihály Technikumban töredezett bitumenes sportpályánk újult meg, ahol százmillió forint értékben 20x40-es rekortán borítású sportpálya került kialakításra,melyet a Magyar Diáksport napján vehettek bitórtokba a diákok. Az eseményen jelen volt Ovádi Péter parlamenti képviselő és Hegedűs Barbara alpolgármester is.

  SAJTÓMEGJELENÉSEK

  Korszerű pályán sportolhatnak a táncsicsos diákok

  A Táncsics feltöredezett bitumenes pályája új, rekotrán burkolatot kapott. A pályát pénteken egy sportnappal avatták fel a magyar diáksport napja alkalmából. A felújítás részleteiről az illetékesek a helyszínen tájékoztatták a sajtót. Az intézményt fenntartó Veszprémi Szakképzési Centrum részéről Pap Máté kancellár és Kavalecz Gábor főigazgató válaszoltak a kérdéseke.

  Tovább a VEHIR.HU cikkére >

  Sportos fejlesztések

  Mintegy 100 millió forintból újult meg a veszprémi Táncsics Mihály Technikum sportpályája. A diákok mostantól korszerű, rekortán borítású felületen sportolhatnak itt. A vakáció ideje alatt a Veszprémi Szakképzési Centrum egy 800 millió forint összértékű infrastruktúrafejlesztést indított, amely 4 tagintézményét érintette. Ez a beruházás annak a fejlesztési csomagnak egy része. Megújul a sportpálya a Közgazdasági Technikumban is, az Ipariban és a Jendrassikban pedig energetikai fejlesztéseket hajtottak végre a nyári hónapokban.

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Erasmus+ 3. projektév - Spanyolországban jártak tanulóink

  Erasmus+ 3. projektév - Spanyolországban jártak tanulóink

  A Veszprémi Szakképzési Centrum a 2021–2027 közötti időszakra Erasmus+ Akkreditációs Tanúsítványt nyert, melynek köszönhetően számos külföldi mobilitási tevékenységet valósíthatunk meg. A 3. projektévben az előkészületeket követően 2023. november elején kéthetes spanyolországi mobilitáson járt 10 szépész tanuló és 2 kísérőtanár a Táncsics Mihály Technikumból, ahol szakmai gyakorlaton vehettek részt.

  2023. nov. 21.

  Erasmus+ 3. projektév - Törökországban jártak tanulóink

  Erasmus+ 3. projektév - Törökországban jártak tanulóink

  A Veszprémi Szakképzési Centrum a 2021–2027 közötti időszakra Erasmus+ Akkreditációs Tanúsítványt nyert, melynek köszönhetően számos külföldi mobilitási tevékenységet valósíthatunk meg. A 3. projektévben az előkészületeket követően 2023. november elején kéthetes törökországi mobilitáson járt 8 tanuló és 2 kísérőtanár a Bethlen István Közgazdasági és Közigazgatási Technikumból, ahol szakmai gyakorlaton vehettek részt.

  2023. nov. 20.

  Erasmus+ 3. projektév - Mallorcán tanultak spanyolul oktatónk

  Erasmus+ 3. projektév - Mallorcán tanultak spanyolul oktatónk

  Veszprémi Szakképzési Centrum a 2021–2027 közötti időszakra Erasmus+ Akkreditációs Tanúsítványt nyert, melynek köszönhetően számos külföldi mobilitási tevékenységet valósíthatunk meg. A 3. projektévben az előkészületeket követően 2023. november elején egyhetes mallorcai mobilitáson járt négy oktatónk, ahol szuperintenzív kezdő spanyol nyelvkurzuson vehettek részt.

  2023. nov. 17.  • KIM
  • IKK
   Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Veszprémi Szakképzési Centrum

     8200 Veszprém, Eötvös Károly u. 1.

    • Telefon: +36 70 199 6002

     E-mail: titkarsag@veszpremszc.hu

     OM azonosító: 203066

     Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/002975


    2023Veszprémi Szakképzési Centrum