Ugrás a fő tartalomra

8200 Veszprém, Eötvös Károly u. 1.


+36 70 199 6002

Széchenyi 2020

Hírek


2024. jan. 30.
  • együttműködés
  • centrum
  • sajtómegjelenés

Együttműködési megállapodást kötött a Veszprémi Szakképzési Centrum és a Veszprém Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézet

A két intézmény között együttműködés megállapodás aláírására került sor 2024. január 30-án, amelynek alapja a decemberben indult felnőttképzés megvalósítása a BV. intézetben.

Együttműködési megállapodást kötött a Veszprémi Szakképzési Centrum és a Veszprém Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézet

2023. végén ügyvitel ágazaton belüli, titkársági munka szakterülethez tartozó számítógépes adatrögzítő szakképesítés megszerzésére irányuló képzés indult. 3 csoportban 45 főnek tartjuk a képzést (15 nő, 30 férfi). December 14-én indult az első képzés, és 2024. április 4-én lesz a 3. csoport utolsó órája. A szakmai vizsgára várhatóan április elején kerül sor.
Ezt a hatályos jogszabályok értelmében ingyenesen tuduk biztosítani a résztvevőknek.

Bízunk benne, hogy a foglalkozásokon való részvétel, és a sikeres vizsga, a fogvatartottak a szabadulás utáni könnyebb beilleszkedését segíti elő.
A további célok között szerepel, hogy a korábban sikeresen megvalósuló alapszakmák, mint divatszabó, textilgyártó, szociális munkás, festő- mázoló-tapétázó képzéseket újból elindításra kerüljenek. E mellett a BV. intézményi keretek között megvalósítható egyéb alapszakmák és szakképesítések lehetőségei is felmerülnek a jövőben.

SAJTÓMEGJELENÉSEK

Együttműködés a fogvatartottak képzéséért

Együttműködési megállapodást írt alá Porubszky Szabolcs ezredes, a Veszprém Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézet (VVBVI) parancsnoka, Pap Máté, a Veszprémi Szakképzési Centrum (VSZC) kancellárja és Kavalecz Gábor, a VSZC főigazgatója az említett intézetben január 30-án, kedden, amelyen részt vett Gyarmati Margit alezredes, az intézet fogvatartási alosztályvezetője is.

Tovább a VEOL.HU cikkére >

Híradás – 2024.01.30.

A Veszprém TV  tudosítása

 

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


arany színű ballagás 2024 felirat szürke háttérrel

Elballagtak a Centrum diákjai

A Veszprémi Szakképzési Centrum hat iskolájából ballagtak el a diákok a múlt héten. Veszprémben, Ajkán és Balatonfűzfőn utolsó útjukat tették meg a diákok az iskola feldíszített folyosóin. A héten már az érettségi vizsgákon mutatják meg tudásukat, melyhez sok sikert kívánunk!

2024. máj. 8.
bizonyítványt vesz át a börtön egyik diákja

Adatrögzítői képzés zárult le a büntetés-végrehajtási intézetben

A Veszprémi Szakképzési Centrum által szervezett adatrögzítői képzést 32 fogvatartott fejezte be a Veszprém Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetben. A vizsgát sikeresen teljesítők hétfőn kapták kézhez a bizonyítványukat.

2024. máj. 7.
szakma sztár fesztivál logója csillaggal

Idén is megrendezték a Szakma Sztár Fesztivált

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara idén 17. alkalommal, 2024. április 24-26. között szervezte meg Budapesten, a Hungexpo Vásárközpont F és G pavilonjaiban a Szakma Sztár Fesztivált, valamint az országos szakmai versenyek döntőit.

2024. ápr. 29.


KIMIKK
Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Veszprémi Szakképzési Centrum

      8200 Veszprém, Eötvös Károly u. 1.

    • Telefon: +36 70 199 6002

      E-mail: titkarsag@veszpremszc.hu

      OM azonosító: 203066

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/002975


    2024Veszprémi Szakképzési Centrum