Ugrás a fő tartalomra

8200 Veszprém, Eötvös Károly u. 1.


+36 70 199 6002

Széchenyi 2020

Galéria


Összes képgaléria

Balatoni Gasztroakadémia - Le Chef du Lac Balaton

    2024. március 22.

Kapcsolódó cikk >

Balatoni Gasztroakadémia - A Balaton szakácsa továbbképzés - étel tálalása
Balatoni Gasztroakadémia - A Balaton szakácsa továbbképzés - tálalás előkészítése
Balatoni Gasztroakadémia - A Balaton szakácsa továbbképzés étel készítése
Balatoni Gasztroakadémia - A Balaton szakácsa továbbképzés - desszert készítés
Balatoni Gasztroakadémia - A Balaton szakácsa továbbképzés - desszert készítése
Balatoni Gasztroakadémia - A Balaton szakácsa továbbképzés - főzés közben
Balatoni Gasztroakadémia - A Balaton szakácsa továbbképzés desszert tálalás előkészítése
Balatoni Gasztroakadémia - A Balaton szakácsa továbbképzés tálalás
Balatoni Gasztroakadémia - A Balaton szakácsa továbbképzés - résztvevők megbeszélése
Balatoni Gasztroakadémia - A Balaton szakácsa továbbképzés résztvevői a konyhában
Balatoni Gasztroakadémia - A Balaton szakácsa továbbképzés - tálalás
Balatoni Gasztroakadémia - A Balaton szakácsa továbbképzés tálalás előkészítése
Balatoni Gasztroakadémia - A Balaton szakácsa továbbképzés - tálalás
Balatoni Gasztroakadémia - A Balaton szakácsa továbbképzés - tálalás
Balatoni Gasztroakadémia - A Balaton szakácsa továbbképzés - alapanyag előkészítés
Balatoni Gasztroakadémia - A Balaton szakácsa továbbképzés - tálalás
Balatoni Gasztroakadémia - A Balaton szakácsa továbbképzés - elkészült ételek
Balatoni Gasztroakadémia - A Balaton szakácsa továbbképzés - alapanyag előkészítés
Balatoni Gasztroakadémia - A Balaton szakácsa továbbképzés résztvevői

Megosztás



KIMIKK
Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Veszprémi Szakképzési Centrum

      8200 Veszprém, Eötvös Károly u. 1.

    • Telefon: +36 70 199 6002

      E-mail: titkarsag@veszpremszc.hu

      OM azonosító: 203066

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/002975


    2024Veszprémi Szakképzési Centrum