Támogatást kapott Kövér Fanni gerelyhajító

Ezzel az összefogással valósult meg a közgázos atléta támogatása, amivel reméljük, hogy sikerült közelebb juttatni a saját rendezésű 2023-as Atlétika Világbajnoksághoz, illetve a 2024-es olimpiai szerepléshez-fogalmazott. Rámutatott, Kövér Fanni háromszor nyerte el a “Jó tanuló, jó sportoló” díjat, ezzel is bizonyítva, hogy a kettő nem zárja ki egymást.

Fotó: Domján Attila/vehir.hu

Sporteszközöket kapott a tehetséges veszprémi atléta

A VSZC Bethlen István Közgazdasági és Közigazgatási Technikuma könyvtárában került sor szerdán arra az ünnepélyes átadóra, melynek keretében az iskola tanulója, a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) válogatott gerelyhajítója, Kövér Fanni a felkészülését segítő eszközöket vehetett át.

Fotó: Penovác Károly/Napló

Sportkarrier támogatása

Sajtótájékoztató keretében vett át anyagi támogatást és egy komplett súlyzókészletet Kövér Fanni a Bethlen István Közgazdasági és Közigazgatási Technikum tanulója.

A segítséggel a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club gerelyhajítója minőségi munkát tud végezni a jövőben is. Az ifjúsági korú atléta két Európa-bajnokságra és egy világbajnokságra készül. A Veszprémi Szakképzési Centrum egy támogatási program segítségével további tehetségek munkáját is segíteni kívánja a jövőben – mondta el az intézmény főigazgatója.