Sport és Tanulás Program

Veszprémi Szakképzési Centrum

cropped-vszc_logo.png

A Veszprémi Szakképzési Centrum a Pannon Egyetem “Sport és Tanulás Program” pályázat célkitűzéseivel összhangban pályázatot hirdet a „Sport és Tanulás Program”-ban való részvételre.

A 2020/2021-es tanév II. félévének Sportösztöndíj pályázatának győztesei az alábbi táblázatban láthatóak. Gratulálunk a versenyzőinknek és reméljük, hogy támogatásunk segíti Őket az eredményes felkészülésben!!

Sport és Tanulás Programba való jelentkezés

A tavaszi félévre a jelentkezés 2021. február 15-én lezárult!

(1) Online kérdőív pontos kitöltése.

(2) Sportegyesületi hivatalos igazolás. A kiírásban szereplő formanyomtatvány kitöltése a megelőző EGY ÉV eredményeiről (ez alól kivétel az Olimpia, VB, EB). Az igazolást egyesületi vezető által aláírt pdf. formátumban kérjük a palyazat@veszpremszc.hu e-mail címre megküldeni.

(3) A kérdőív kitöltésének és az egyesületi igazolás beérkezésének határideje minden év február 15, illetve szeptember 15.

(4) A Programba bekerült tanulókkal és egyesületekkel a VSZC megállapodást köt.

Jelentkezés az alábbi linken:

Partner egyesületeink

HAMAROSAN!

Sajtómegjelenések

A Veszprémi Szakképzési Centrum is csatlakozott a Sport és tanulás programhoz

A program kiemelt feladata, hogy a kiváló utánpótlás sportolóknak egyéni tanrendet, mentorálást nyújtson – fogalmazott a főigazgató. – Fontos, hogy a kiemelkedő eredményekkel bíró sportolókat megtartsuk a sportban, és felmérjük a versenysportoló oktatásával kapcsolatos igényeket tanulói és oktatói oldalról egyaránt.

Fotó: Penovác Károly/Napló

Lehetsz egyszerre jó sportoló és jó szakember

Kavalecz Gábor, a Veszprémi Szakképzési Centrum főigazgatója szerint a célkitűzés a szakképzésben is hasonló: az ismert, sikeres sportolók az oktatási intézmény hírnevét, vonzerejét is növelik, a tehetségeknek pedig közben olyan hátteret tudunk biztosítani, aminek köszönhetően egy biztosnak számító szakmát is szerezhetnek sport karrierjük építése közben – mondta el a projekt keddi sajtótájékoztatóján.

Fotó: Kovács Bálint /vehir.hu

Sport és tanulás

Jól tanuló, tehetséges sportolóit támogatja a Veszprémi Szakképzési Centrum. A most meghirdetett Sport és Tanulás Programban azok vehetnek részt, akik a hozzájuk tartozó nyolc oktatási intézmény valamelyikébe járnak és aktívan sportolnak. A programba bekerülő diákok mentorálást és egyéni tanrendet kapnak, a legeredményesebb 15-20 fiatalt pedig ösztöndíjjal is támogatják. A programra pályázni kell, február 15-ig várják a középiskolások jelentkezését.