Sikeresen zártak oktatóink a digitális kompetenciát fejlesztő képzésen

Sikeresen zártak az oktatók a digitális kompetenciát fejlesztő képzésen

 A Veszprémi Szakképzési Centrum hétfő délután a Táncsics Mihály Technikumban számolt be egy sikeresen zárult projektről, mely az oktatók digitális kompetenciáját fejlesztő képzéséről szólt.

A Veszprémi Szakképzési Centrum részéről elsőként Pap Máté kancellár szólalt fel, aki a sikeresen zárult projektet méltatta, és a tanfolyamok, továbbképzések fontosságát hangsúlyozta. A jelenlegi – GINOP 6. 1. 2-15 nevezetű projekt egyedülálló, mely a digitális kompetenciák fejlesztésére fókuszált.

fotó: Kovács Bálint

A Veszprémi Szakképzési Centrum projektje beváltotta a hozzá fűzött reményeket

A VSZC főigazgatója, Kavalecz Gábor kiemelte: A projekt beváltotta a hozzá fűzött reményeket, hiszen a 60 órás továbbképzést a hét intézményből 173 oktató végezte el sikeresen, amire nagyon büszke. Nem véletlenül, hiszen országos szinten a Veszprémi Szakképzési Centrum iskoláiból jelentkeztek a legtöbben a tanfolyamra.

Fotó: Domján Attila

Továbbképzés tanároknak

Pályázati támogatással digitális kompetencia fejlesztő képzésen vettek részt a Veszprémi Szakképzési Centrum intézményeinek tanárai. 173-an végezték el a tanfolyamot, az ott tanultakat – a járványos helyzet miatt – többen azóta már a gyakorlatban is használták. A képzés lezárásaként a tanúsítvány mellé egy tabletet is átvettek a résztvevők.