Veszprémi Szakképzési Centrum szakképzési intézményrendszerének átfogó fejlesztése című projektnyitó rendezvényére 2018. március 26-án délután került sor a Hangvilla konferencia termében.

A projektnyitó rendezvényen jelen voltak a Veszprémi Szakképzési Centrum, valamint a projektben résztvevő VSZC 8 tagintézményének vezetői és munkatársai.
A rendezvény keretében elsőként Schindler Lászlóné a Veszprémi Szakképzési Centrum főigazgatója köszöntötte a jelenlévőket, aki beszédében kiemelte, hogy a jelenlegi projekt, mely pályázat keretében a szakképzési intézményrendszer átfogó fejlesztésére nyert támogatást, a Centrum életében egy mérföldkő.
A Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának képviseletében Ovádi Péter volt jelen, aki elmondta, hogy az önkormányzat és a Szakképzési Centrum sikeresen együttműködve a Modern Városok Programjának keretében létrejövő szakipark működésben tovább dolgoznak közös erőkkel, mely által egy széleskörű fejlesztés a Szakképzési Centrumban valósul meg.
A projekt részletes bemutatásával ért véget a rendezvény, ahol a jelenlévők részletesen megismerhették az egyes iskolákban történő beruházásokat és fejlesztéseket.

A projektnyitó rendezvényen elhangzottakról az alábbi linken olvashatnak többet: