GINOP-6.2.3-17

1. mérföldkő

Sikeresen teljesítettük az 1. mérföldkőhöz tartozó követelményeket

A GINOP-6.2.3-17 pályázati felhívásában megfogalmazott követelményeknek megfelelően az 1. mérföldkőhöz rendelt követelményeket teljesítettük. Ennek keretében szorosan együttműködtünk a GINOP-6.2.2-15 a szakképzést végzettség nélkül elhagyók számának csökkentése c. kiemelt projekt kedvezményezettjével, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatallal és a Nemzetgazdasági Minisztériummal.

A felhívásban megfogalmazottaknak megfelelően a tagintézmények elkészítették a Helyzetértékelési dokumentumokat és az azokhoz tartozó szöveges összegzéseket.

Emellett elkészítettük a cselekvési tervet a GINOP-6.2.2-VEKOP-15 felhívásban meghatározott alapelvek mentén, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal által kialakított módszertan és sablon alapján. A cselekvési terv kidolgozása során törekedtünk arra, hogy lényegre törő, konkrét célokat és eszközöket tartalmazzon a tervünk.

A kötelező dokumentumokat határidőre elkészítettük, és az előírásoknak megfelelően megküldtük értékelésre az NSZFH-nak.

Ezzel egy időben a Támogató részére megküldtük az 1. beszámolót és az 1. kifizetési igénylést is.

Az NSZFH által megküldött fejlesztő értékelés alapján kiegészítettük a cselekvési tervünket, amelyet 2018.07.16-án jóváhagytak.

2018.08.03-án elfogadták a beszámolót és a kifizetési igényünket is.

Az elvárásoknak megfelelően, sikeresen teljesítettük az 1. mérföldkőhöz tartozó követelményeket. Ezt a sikert sok munka előzte meg, amelynek során szorosan együttműködve dolgoztak az iskolák és a Centrum koordinátorai, pénzügyi asszisztensei a projektmenedzsment irányításával. Számos megbeszélés és egyeztetés során sikerült véglegesíteni azokat a dokumentumokat, amelyek az elkövetkező időszakban meghatározzák a projektben elvégzendő feladatainkat.

Reméljük, hogy hasonló sikerrel vesszük majd a következő akadályokat is, és sikeresen teljesítjük a még ránk váró következő három mérföldkövet is.

Veszprém, 2018.08.16.

Lantos Andrea
projektmenedzser

                                      

Pribelszki János
szakmai vezető

Őry Balázs
pénzügyi vezető