GINOP – 6.2.3-17

Építési beruházás

A projekt keretében megvalósuló építési beruházást közbeszerzési eljárás keretében 2019.08.05-én a THERMO-SPRINT Kft. nyerte el, így 2019.08.26-án a munkaterület átadásával megkezdődött a felújítás. A beruházás összértéke 79 699 396 Ft.

A beruházás egyik célja a kollégiumban élő diákok és az ott dolgozó pedagógusok komfortérzetének és közösség építő erejének a növelése. Olyan közösségi terek kerülnek kialakításra, amelyek a közös tanulást és időtöltést szolgálják.

Emellett sor kerül Digitális Közösségi Alkotóműhely kialakítására is, amely egy olyan speciális oktatási tér, ahol projekt alapú oktatás, saját motivációból eredő kísérletezés, nem ipari, hanem egyedi, gyors prototipizálás és oktatás zajlik.

A fejlesztéssel érintett intézmények:

  • A Veszprémi SZC Táncsics Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma: belső nyílászárók, világítótestek, burkolatok cseréjére, konnektorok kialakítására, a villanyvezetékek falban való elvezetésére, informatikaterem fejújítására, az internet hozzáférés javítására, falfestésre kerül sor.
  • A Veszprémi SZC Jendrassik – Venesz Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában a Digitális Közösségi Alkotóműhelyt alakítjuk ki. A műhely részben a pályaorientációt segíti, részben biztosítja a diákok interaktív foglalkoztatását.

Veszprém, 2019.09.11.

Lantos Andrea
projektmenedzser