Bemutatták az igazgatókat

Öt iskolaigazgatót mutatott be a VSZC

A Veszprémi Szakképzési Centrum szerdán ismertette az idén kiírt iskolaigazgatói pályázatok eredményeit. Az előző tanév végén négy, a Veszprémi Szakképzési Centrumhoz tartozó iskola vezetőjének megbízatása járt le, ezeken a helyeken új, három évre szóló pályázatot írtak ki tavasszal. A sikeres pályázók mellett a SÉF iskolában a visszalépett igazgatót kellett pótolni átmenetileg, egy évre. 
fotó: Domján Attila/vehir.hu

Igazgatókat neveztek ki a Veszprémi Szakképzési Centrum középiskoláinál

Az előző tanév végén négy, a szervezethez tartozó iskola vezetőjének megbízatása járt le, ezeken a helyeken új, három évre szóló pályázatot írtak ki tavasszal. A sikeres pályázók mellett a SÉF iskolában a visszalépett igazgatót kellett pótolni átmenetileg, egy évre.

fotó: vehir.hu

Bemutatták a régi-új igazgatókat

A projektalapú oktatás előtérbe helyezése, a gyakorlatorientált képzés kiemelten fontos számunkra. Szakmákat szeretnénk oktatni, nem tantárgyakat. A következő időszakban pedig a képzéskínálat átszervezése lesz az egyik fő feladatunk úgy, hogy az a piaci szereplők számára is hasznos legyen – hangsúlyozta a kancellár.
Fotó: Penovác Károly/Napló

Bemutatták az igazgatókat

A Veszprémi Szakképzési Centrum nyolc képzőhelye közül négyben jártak le az igazgatói kinevezések, egy iskolában pedig a korábbi vezető a jövőben oktatóként folytatja majd a munkát. A júliusban kinevezett intézményvezetőket sajtótájékoztató keretében mutatták be. Az eseményen a centrum kancellárja úgy fogalmazott soha nem látott változáson ment keresztül az elmúlt két évben a szakképzés rendszere, olyan igazgatók kezdhetik el vagy folytathatják a munkát, akik meg tudnak felelni a megváltozott körülményeknek.